The Brow Treatment

Wenkbrauwen maken je gezicht en zijn daarom een essentieel onderdeel van jouw beautyroutine.

Treatments:

The perfect brow wax

Hebben uw wenkbrauwen al de perfecte kleur? Zijn er geen gaatjes of missende stukjes in de wenkbrauwen? Dan kunt u gaan voor de BROW WAX. Hierbij wordt de wenkbrauw helemaal gestyled, zonder verf te gebruiken.

The perfect brow treatment + Verven

Vindt u het lastig om de juiste vorm in uw wenkbrauw te krijgen? Wilt u ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is de BROW TREATMENT + VERVEN de juiste keuze voor u. Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw.

The perfect brow treatment + Hennabrows

Wilt u intens strakke wenkbrauwen?  Dan is HENNA BROWS de perfecte keuze voor u.  Bij henna brows wordt allereerst de huid gescrubd. Dit zodat de verf mooi pakt op de huid. Dit blijft enkele dagen zitten op uw huid. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is intenser, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren. Het grote verschil met de full treatment is dat deze verf tot wel ZES WEKEN op de haartjes blijft zitten!

Men Brow treatment

De Men Brow Treatment bestaat uit heb subtiel shapen van de wenkbrauwen.

Face treatment

Als u er dan toch zit kunt u natuurlijk net zo goed meteen van de haartjes op uw bovenlip of kin af!

 

Advertenties